14 Mei 2016

Trip ke Melaka

Assalamualaikum hii..
Minggu ni busy sikit x dapat nak update blog. hari ni baru ada masa nak update :)
Khamis lepas(12.05.16) course graphic buat trip ke Melaka dgn objective yg kurang pasti haha >_<.. jalan2 je kot sambil ambik gambar untuk buat report.


Firstly sampai kat Bandaraya Melaka, pening juga xtau nak buat apa, nak pergi mana.. Kerje kitaorang merayau rayau ambik gambar


Enjoy the view gaiss :)






Dah penat pusing2 kat Bandaraya Melaka, kitaorang gerak pulak ke Magic Art 3D museum
Kat sini lagi best tapi kalau nak masuk kene bayar
Adult : RM25.00
Child or Senior Citizen  : RM20.00

Operation Hours :
Mon-Thur : 10am – 7pm
Fri – Sun, Eve Public & School Holiday : 9am -9pm

           
 
Overacting >_<
            
 

Then.. thats all, lepas ni nak kene buat report pulak >_<.
Bye.. ops! lupa
selfie time >_<


Sekian
                

1 ulasan :

Leo Pluto berkata...

wahh... bestnya jalan2x ke melaka. :D. Blogwalking here and click u mobile.. hehe.. :D

 

©Copyright by Rennyen.Allright reserved since October 2011.Memory of Q of Pheonix