15 April 2016

What happen to me in past 2 Years

Assalamualaikum wbt..hiii

Rasanya last entry msa kt matrik thn 2014 hahaha...lama tak?
Bila fikir balik many things happen to me,xtau nak mula dri mana >_<.

 Lepas matrikulasi, mereput kt rumah beberapa bulan tunggu result UPU..huhuu
Alhamdulillah dapat Bachelor of Computer Science (Hons) Multimedia Computing kat UITM Shah Alam..


Sblum pegi mcm2 dah fikir mcmna nak survive kt sana dah la sorang2 je.. family smua kt Sabah.
Tapi alhamdulillah.. i'm doing great here, jumpa ramai kwn baru dri mcm2 negeri, belajar dialek diorang, blajr byk benda baru.. btl la kata org jauh prjalanan luas pemandangan. Yang paling best byk makanan yg xpernah try pn lagi hahahah..
Then dah 1 sem kt sana masuk pulak dlm Badan Beruniform.. Badan apa??
Badan yg dkatakan tulang belakang UITM..ye ke? haha.. cari sendiri la ye apa..
Dah msuk ni pulak lgi byk benda dpt blajar,jumpa lgi mcm2 perangai n ragam manusia,jumpa lgi ramai kwn2 baru, mcmna nak manage event,manage masa,teamwork n mcm2 lgi. Baru lah rasa student life tu tak lifeless.

k.. sekarang dah thun 2, InsyaAllah ada stahun lgi tuk hbiskan study. Doakan yg terbaik utk saya :).
Sekian.


Btw, nak tahu apa jadi pada Account student yg dpt sc computer?nantikan entry akan dtg(mcm movie pulak).


0 ulasan :

 

©Copyright by Rennyen.Allright reserved since October 2011.Memory of Q of Pheonix