14 April 2016

I'm Back with a new Face..

Assalamualaikum w.b.t..hii

Lama x update blog,Last update 2014 hahaha.. >_<
Apa yang new face nya?? bwt plastic surgery ke?? OMG!!
 

Sebenarnya blog ni yg kena surgery sebab dah berkurun lamanya x update.
Btw, lupa nak snap before surgery sbb excited sgt nak mendeko deko..
Before this tema color more to blue and pink.. kali ni black and white,Mcm news paper pon ada haha >_< . And and And nama page pon dah tukar from Duniaku,Hidupku,Kisahku to Ann Little World, Why??
Saya pn x tahu hahaha..

Taraaa...


Tak cantik pon x pa lahh..
Sebenarnya xda idea lgi nak letak background apa so, for now letak color black je ..yelahh tema pon black white kn kn kn..Any suggestion???
Lama x blogwalking.. sapa yg kene walking dya punya blog yg owsemmm tu tinggal link kt komen yerr..
Last but not least, nice to see you again..and sorry sgt2 x dpt balas komen2 pasal matrikulasi tu semua, nk bls skrg pon dah stahun yg lepas,sorry sgt gaiss.. 
Sekian.

P/s:jgn klik dulu button menu kt atas yer, x update lg hahaha..

0 ulasan :

 

©Copyright by Rennyen.Allright reserved since October 2011.Memory of Q of Pheonix