11 April 2013

Saya Nak T-Shirt I Love Korea Dari UzairOthman.com

Assalamualaikum w.b.t
DSC_0434
Klik Banner untuk join!!
Kenapa sya suka T-shirt korea??
Bismillahirahmanirahim..
  1.  Negara korea nerupakan antara negara yg agak sya kagumi kerana kecantikan n kekacakan artis2 nya samada menjalani pmbedahan plastik mahupun tidak..Amboi,skemanya ayat..haha.Oleh itu, aQ dengan berbesar hatinya lau dapat t-shirt tu,InsyaAllah..
  2. Masa dsekolah, ada sorang kwan nie yang duduk dsebelahQ yg juga mrupakan peminat kpop mcm aQ,tunjuk dia punya pen,dia kata" ui,kau tau kah,pen nie kan aunt Q beli dkorea taw.." lepas tu aQ pon kluarkan pen highlight yg aq pinjam dri kwan kelas sbelah, aQ kata" kau tengok highlight Q 'Made in Korea'nee" dia pun kata"alahh..'Made in Korea' tpi sekali tengok kilang dSabah nie juga.. Dalam hati aQ 'pen je pon,jgnlah nak poyo sangat'.

-Bah,itu sajalah faktor yang menyebab kan aQ nak T-shirt tu..sorry admin, sabab berjela-jela ayat tu sebab admin kata ceritakan,dia x kata nyatakan, ada beza tu haha..tu nasib baik aQ buat ada nombr 1,2..lau aQ buat karangan nahhHH,ndak kah sandik tu membaca..hahaha
-Biarpon sebabnya cuma 2,tapi orang sabah bilang 'ndak apa,asalkan ada'
-Sorry juga sebab agak sabahan sikit ayat2 sya.nie dsebabkan sya sayang bahasa n dialek saya..mudah-mudahn Admin faham,InsyaAllah..
Wasalam.. ^__^



4 ulasan :

fatin aziz berkata...

Datang berkunjung ke sini :)


Berminat dengan pearl & silver??
Dapatkan segera!!!
Pelbagai warna dan design menanti anda.
Bukan pearl air tawar atau air masin tetapi ini pearl swarovski dari Austria yang tidak berkarat.

Silver bukan sebarang sebarang silver.
Ini silver 925 yang tidak akan berkarat.
Untuk makluman yang lebih lanjut boleh ke page Pearl & Silver Collection..
https://www.facebook.com/FaPearlSilverCollection

azza sahana berkata...

kecantikan dan kekacakan yg asli mahupun pembedahan plastik...huhuhu...!

Nurul Syahira berkata...

Heeey. From the same segment :D Nice blog. Visit me back maybe?

http://b2uty-cookies.blogspot.com/2013/04/saya-nak-t-shirt-i-love-korea-dari.html

Norvanida berkata...

Dari GA yang sama. Goodluck tau ;)

Jemput singgah...
http://norvanida.blogspot.com/2013/04/saya-nak-t-shirt-i-love-korea-dari.html

 

©Copyright by Rennyen.Allright reserved since October 2011.Memory of Q of Pheonix